top of page

På grund av situationen kring coronaviruset och för att minska kontakten mellan gästerna och mellan gäst och personal, har vi tillfälligt stängt vår reception och restaurang.

Det betyder:

1) Du kan checka in själv (se nedan hur det fungerar)

2) Om du inte har betalat i förskott kommer vi att dra beloppet från din kreditkort (om du behöver kvitto eller fakturan, gärna skicka en email till info@lugnethotel.se).

3) Du får ett frukostpaket som vi lägger i kylen i hallen i Australia byggnad. Du kan också laga kaffe och te där. Frukostpaket innehåller: Apelsin juice, frukt, smörgås, wasa sandwich, yoghurt. Om du har allergier eller om du är vegetarian, gärna meddela oss i förväg via email.

 

Vi hoppas att du har en trevlig vistelse och att du stannar frisk!

Checka in själv: 

Du går till Australia huset. Dörren till huset är öppen dag och natt, så att du kan komma så sent som du vill. I hallen (till höger sidan) finns ett kuvert med ditt namn. I kuvertet finns nyckelkortet till rummet.

Ditt rum är i Australia huset eller i Canada huset. I båda fallen hittar du nyckelkortet i Australia huset.

På bottenvåningen av Australia huset finns lobbyn där du kan sitta och ta en kop kaffe eller te. I lobbyn finns ochså ett kylskåp och en microvågsugn du kan använda.

Vi har trådlöst internet i hela hotellet. Du kan använda WIFI med lösenörd surfafritt.

Utcheckning är senast kl. 10.30. Du kan lämna nyckelkortet på rummet.

bottom of page