På grund av situationen kring coronaviruset och för att minska kontakten mellan gästerna och mellan gäst och personal, har vi tillfälligt stängt vår reception och restaurang.

Det betyder:

1) Du kan checka in själv (se nedan hur det fungerar)

2) Om du inte har betalat i förskott kommer vi att dra beloppet från din kreditkort (om du behöver kvitto eller fakturan, gärna skicka en email till info@lugnethotel.se).

3) Du får ett frukostpaket som vi lägger i kylen i hallen i Australia byggnad. Du kan också laga kaffe och te där. Frukostpaket innehåller: Apelsin juice, frukt, smörgås, wasa sandwich, yoghurt. Om du har allergier eller om du är vegetarian, gärna meddela oss i förväg via email.

 

Vi hoppas att du har en trevlig vistelse och att du stannar frisk!

Checka in själv: 

Du går till Australia huset. Dörren till huset är öppen dag och natt, så att du kan komma så sent som du vill. I hallen (till höger sidan) finns ett kuvert med ditt namn. I kuvertet finns nyckelkortet till rummet.

Ditt rum är i Australia huset eller i Canada huset. I båda fallen hittar du nyckelkortet i Australia huset.

På bottenvåningen av Australia huset finns lobbyn där du kan sitta och ta en kop kaffe eller te. I lobbyn finns ochså ett kylskåp och en microvågsugn du kan använda.

Vi har trådlöst internet i hela hotellet. Du kan använda WIFI med lösenörd surfafritt.

Utcheckning är senast kl. 10.30. Du kan lämna nyckelkortet på rummet.